2017. május 29. hétfőMagdolna
11°Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

A TRANSINDEX LEGJEI


2004-2016 legjei a leghitelesebb forrásból

2016 legjei a Transindex szerint: súlyos év volt

Sok mindent el lehet mondani erről az évről, de azt, hogy jó lett volna, nehezen. »


2016 legjei a Transindex szerint: minden, ami könnyű

Nem volt ez egy vidám év, de a boldogság juszt is a miénk. Furcsább dolgok is történtek, mint az, hogy egy sajtburesz után mackónadrágban beleübereztünk az éjjelbe, ami soha... »


Transindex Awards: 2015 legjei a leghitelesebb forrásból

Egy kartondoboz szivárványos filterén át nézve jó nekünk: elkerült a menekülthullám, és rendes terroristánk sincs. De néha cuppogunk a sárban, és tüzet is hiába gyújtunk. »


A legek, amitől könnyű volt 2014

Az év legjavának java könyvben, filmben, színházban, zenében, organikusban és szintetikusban. »


2014 legjei a leghitelesebb forrásból - súlyos kategória

Az év embere mellett az év állatát, bűnbakját és kacsáját is megválasztotta a Transindex. És egyik sem politikus lett. »


TOTB-legek: 10 környezetvédelmi téma, amitől nem tudunk szabadulni


2014 legjei a leghitelesebb gazdasági forrásból


2013 legjei a leghitelesebb forrásból - súlyos kategória

Ki lett az év embere és az év csapata? Kit szeretünk piros bohócorral, és ki tett túl a félmillió új magyar állampolgáron? A Transindex nem banizott, összedobta a legeket. »


2013 legjei a leghitelesebb forrásból - könnyű kategória

Mik voltak a legtrendibb trendek és a legkulturáltabb kulturális események? Összesítettünk mindent, ami idén fontos volt a Transindexnek, és nem volt köze a politikához. »


2013 legjei a leghitelesebb gazdasági forrásból


2012 legjei a leghitelesebb forrásból

Kié az év meztelenkedése, kik az év dívái, mi az év élménye, és mi lett 2012 zuhanórepülése? A Transindex ismét összeadta legjeit. »


2011 legjei a leghitelesebb forrásból

Pina, dugás, franciacsók, maximális extázis és orrgia: pedig az elmúlt év nem is a szexről, hanem a bukásokról szólt a Transindex szerint. »


2010 legjei – a leghitelesebb forrásból

Az év szava, bejelentése, meglepetése és leleplezése. Meg áttörése, optikai csalódása, baklövése. Minden, ami kiemelkedett a napi alapzajból. Szavazz! »


2009 legjei – a leghitelesebb forrásból

Az év politikai vicce, highlandere, bratyizása, bakija és fordítási hibája. Plusz a legjobb civil kezdeményezés, médiaesemény, könyv, film, előadás, dal és kaja. »


2008 legjei – a leghitelesebb forrásból

Mitől rázott ki a hideg, ki az év embere, az év lozinplicje, mi az év médiaeseménye, civil projektje, legjobb ruhája, filmje és színházi eseménye?
»


2007 legjei – a leghitelesebb forrásból

A legjobb bulik, legfontosabb politikai, gazdasági és kulturális izék. Minden, ami miatt idén sírtál, röhögtél, csodálkoztál, nem tudtál aludni. Vagy amit esetleg észre sem vettél, Biró Ferenctől Michael Jacksonig. »


2006 legjei – a leghitelesebb forrásból

Mi történt az idén azon túl, hogy gazdagabbá tettük a gazdagokat? Az EU-integráció előtti hőskor utolsó évében még több felesleges édességet zabáltunk és még több hasznos illúziót vesztettünk. »


2005 legjei – a leghitelesebb forrásból

Az idén is gazdagabbakká tettük a gazdagokat, fanatikusabbakká a fanatikusokat és kicsit közelebb kerültünk az esztétikai sebészek szikéihez. »


2004 legjei – a leghitelesebb forrásból

Tények, amelyekre könnyes szemmel örökké emlékezni fogunk. 2004 csúcsai: emberek, drogok, vasak, gesztusok. »